Foto album en reisblog

Welkom op ons digitaal fotoalbum en reisblog.

Wij zijn Peter en Monique en houden ontzettend veel van reizen. Via onze website maken we de laatste jaren reisverslagen van onze reizen om anderen te inspireren. De afwisseling tussen een actieve of een rustige vakantie maakt het zo leuk. We hebben de beschikking over een camper en daar gaan we apart verslag van doen.

Waarom wij een camper hebben gekocht? Wij zijn geïnspireerd tijdens onze camper reizen in de VS en Canada. Als je per camper reist in dit soort landen en je hebt “maar” 3 weken de tijd is een goede voorbereiding essentieel.

Het leuke van een camper reis is de voorbereiding die al maanden van te voren begint. Om zelf inspiratie op te doen struinen wij ook veel websites af. Zo kan je op een gegeven moment alle niet relevante informatie of wat je minder leuk lijkt om te bezoeken wissen en blijft uiteindelijk jou ideale reis over. Nu we zelf een camper bezitten gaan we al het moois in Europa verkennen. 

Ga jij een vergelijkbare reis maken en wil je iets weten waar wij zijn geweest? Gebruik dan deze link.

Met vriendelijke reis groet,

Peter en Monique

Voor een overzicht van onze vakantiefoto’s op Instagram.

Category: Vakantie
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
  1. Powerdeck schreef:

    Laat een bericht achter en we geven zo snel mogelijk antwoord.

    Groetjes Peter en Monique

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>