2016 Spanje Mallorca

Juni 2016

Met ons gezin zijn we een week naar Mallorca afgereisd om de bruiloft van mijn nicht en “aangetrouwde” neef te vieren.

Monique is op 16 jarige leeftijd met vriendinnen op dit eiland geweest en ik had nou niet bepaald de behoefte om een keer naar Mallorca te gaan. Nu was ik “verplicht” en ik moet mijn veronderstelling enorm bijstellen wat is dit een ongelooflijk mooi eiland.

Voor het eerst gingen we met Easyjet en de reis verliep prima. Wel wennen dat je niet via een slurf maar met een trap het vliegtuig in gaat. Na aankomst werden we op het vliegveld van Palma de Mallorca opgevangen door mijn zwager en neef. Julia de eigenaresse van ons huurde appartement wachte ons op bij de haven en gezamenlijk reden we richting het centrum. Het appartement bevind zich in een winkelstraat in hartje Palma 100 meter van Plaza Mayor het centrum van Palma de Mallorca. Ondanks dat je in het centrum zit hebben we totaal geen last gehad van de drukte of lawaai het was er reuze gezellig. Het appartement had 3 slaapkamers, 2 badkamers en een ruime woonkamer en geboekt via Homeaway.com.

De eerste dag zijn de jongens hun eigen gang gegaan richting de kust en wij hebben Palma bekeken en op terrasjes gezeten.

Dinsdagavond werden we verwacht in de villa van het bruidspaar midden op het eiland en hebben we kennis gemaakt met alle genodigden en heerlijk ge-BBQ’t. De volgende avond tussen de citroenbomen was de plechtigheid en is gefeest tot laat in de nacht. De volgende ochtend hebben we afgesproken aan het strand bij een klein dorpje en iedereen nam wat te drinken of eten mee. Ook dit was een dag om nooit te vergeten wat hebben we een lol gehad.

De laatste avond hebben we bij een nicht van mijn nicht, weet je het nog, en haar man ge-BBQ’t en afscheid genomen van een hele bijzondere week.

Mallorca is echt een aanrader en moet je zeker niet afschrijven.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>