Nationale Camper Rally

Wij doen mee aan de Nationale Camper Rally. Het is geen echte “rally” in de vorm van racen maar we maken een wereldreis door Nederland.

De rally ‘Op wereldreis door Nederland’ neemt je mee op wereldreis, maar dan in eigen land! Zo zie je een stukje van de Sahara, ga je naar Scandinavië en kom je in Spaanse sferen in Madrid. Tussen 1 juni en 13 juli kun je de 800 kilometer lange rally rijden. De duur van de route kun je zelf bepalen, maar minimaal vier dagen is een goed uitgangspunt. De antwoorden van de opdrachten die je onderweg maakt, kun je naderhand insturen om kans te maken op mooie prijzen! Daarnaast kom je onderweg langs de mooiste landschappen, waar je er even heerlijk op uit kunt voor een wandeling of een fietstocht.

De route staat duidelijk beschreven en ook de coördinaten zijn aangegeven, zo kun je optimaal genieten van de reis. Naast de route staat er informatie over de desbetreffende plaats in het boekje. Hier willen nog wel eens verrassende weetjes tussen zitten!

Nationale Camper Rally 2020

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>