2017 Oostenrijk Kaltenbach

We zijn van 18 februari t/m 24 februari in Kaltenbach geweest voor een geweldige wintersport vakantie.

Na een lange reis van 14 uur, veel file voor en na München en we hebben 2 uur over de laatste 16 km gedaan, zijn we eindelijk aangekomen in ons appartement.

We hebben een appartement gehuurd van Monika Hauser via homeaway.com. Het huis heet panoramablick en ligt op 3.2 km van het centrum. De weg naar het appartement is stijl maar goed te berijden de weg wordt vrij gehouden van sneeuw. De skipiste ligt op ongeveer 300 meter van het appartement en let op het is een zwarte piste.

Op zondag zijn de winkels en dus ook de supermarkt gesloten alleen de Spar een dorp verderop is open van 12.00 uur tot 18.00 uur. Bij de Spar hebben we groots ingeslagen en vooral afbak brood gekocht want je wil niet iedere morgen naar beneden om brood te kopen.

We hebben een 4 daagse skipas gekocht die je binnen 6 dagen kan gebruiken en dat was een goede zet. Op dinsdag viel zoveel regen dat we niet naar boven zijn gegaan maar naar de waterval van Krimml gereden. Verder hebben we genoten van het skiën en Apre skiën bij de PostAlm. Ook zijn we 2 avonden naar Westerdorf gereden even langs de Moskitobar en de Karatbar onze “stamkroegen” in Oostenrijk.

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>